به گزارش خبرگزاری حوزه، حمید مجیدی مهر در نشست مشترک با حضور مدیران کل اوقاف و صدا و سیمای مرکز قم اظهار کرد: کشورهای خارجی حساب ویژهای روی ایران و برنامههای قرآنی کشورمان باز کردهاند و منتظر فرا رسیدن زمان مسابقات در ایران هستند با این حال هنوز از خیلی از ظرفیتهایمان استفاده نکردهایم در حالیکه مسابقات قرآنی میتوانند پتانسیلی مهم در این زمینه باشند.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه در سفر به کشورهای مختلف به خصوص جوامع مسلمان، احترام زیادی را نسبت به نمایندگان ایران و مسئولان قرآنی کشورمان شاهد هستیم گفت: ظرفیتهای مهمی در ایران داریم که باید از همه آنها استفاده کنیم و این امر تلاشی شبانهروزی را میطلبد.
وی ادامه داد: مسابقات معارفی پیش از این به عنوان یکی از بخشهای مسابقات سراسری برگزار میشد اما از سه سال گذشته تصمیم گرفته شد این رقابتها مستقل و به صورت دائمی در قم برگزار شوند.
مجیدی مهر با بیان اینکه اقشار مختلف با تحصیلات و سطوح گوناگون در مسابقات معارفی شرکت میکنند گفت: پزشکان، پرستاران، مهندسان، کارشناسان و کارشناسان ارشد حوزههای مختلف علوم و فنون تجربی و کارشناسان قرآنی، از جمله شرکتکنندگان بودهاند.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: در دوره نخست مسابقات معارفی، یکی از اهل سنت کشورمان رتبه نخست نهج البلاغه را به خود اختصاص داد که این امر برای مسئولان برگزاری تعجبآور و خوشحالکننده بود.
وی گفت: هشتم بهمن ماه امسال هم مسابقات بینالمللی به میزبانی آستان قدس رضوی و در شهر مقدس مشهد برگزار خواهد شد که این کار برای نخستین بار و بعد از چهل سال صورت میگیرد. آستان قدس همکاری گستردهای در این زمینه داشته و همه ظرفیتهای خود را پای کار آورده است.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه مسابقاتی که این سازمان برگزار میکند به صورت عام و فارغ از رشته و میزان تحصیلات برگزار میشود گفت: صاحبان مشاغل و حِرَف مختلف در این مسابقات حضور دارند و همین مسئله مسابقات قرآن جمهوری اسلامی را از سایر رقابتهای مشابه متمیاز کرده است.
وی ادامه ادامه داد: رهبر معظم انقلاب به این مسابقات عنایت خاصی دارند و در مجالس و محافل رسمی خود از رتبههای برتر مسابقات سراسری قرآن جمهوری اسلامی دعوت به قرائت میکنند.
مجیدی مهر با بیان اینکه یار اول اوقاف در برگزاری همه برنامههای معارفی، قرآنی و مذهبی و اجتماعی، رسانهها هستند گفت: اگر رسانه ملی و سایر رسانهها نبودند، فعالیتهای اوقاف به این شکل معرفی نمیشدند و کمتر کسی از آنها اطلاع مییافت.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه خاطرنشان کرد: به واقع صدا و سیما از طریق امواج رادیو و قاب تلویزیون، سالن مسابقات قرآنی را به وسعت خانههای همه ایرانیان توسعه داده و در این حد تاثیرگذار است.
وی افزود: امروز حتی مردم کشورهای همسایه همچون عراق، مخاطب شبکههای صدا و سیمای جمهوری اسلامی به خصوص شبکه قرآن هستند و دوست دارند تلاوت قاریان ایرانی را بشنوند که این مسئله رسالت ما را سنگینتر کرده است چون در همه دنیا به خصوص کشورهای اسلامی دیده میشویم.
مجیدی مهر با بیان اینکه شایعاتی مبنی بر اختلاف میان قرآن در ایران و سایر کشورها در سطح بینالمللی پراکنده شده است، عنوان کرد: برخی قاریان خارجی فکر میکردند باید نسخه ایرانی قرآن را بخوانند، آنها را به مساجدی که خودشان میخواستند بردیم و از آنها خواستیم قرآنی به انتخاب خود از قفسهها بردارند تا ببینند چنین شایعهای حقیقت ندارد؛ این از برکت مسابقات سراسری قرآن کریم به میزبانی جمهوری اسلامی است تا مسلمانان با حقیقت آشنا شوند.
نظر شما